Pet Rescue Saga Level 402

Dit keer een level dat moeilijker lijkt dan het is, level 402 is juist redelijk makkelijk. Zeker als je de rijexplosieven op een slimme manier gebruikt heb je binnen een minuut of 2 dit level uitgespeeld. Lees hieronder snel hoe het werkt in de level 402 walkthrough.

Pet Rescue Saga level 402 tips in het kort

  • Red 12 pets met 20 zetten én haal 15000 punten in level 402 om deze uit te spelen.
Pet Rescue Saga level 402 walkthrough

Speel linksonder het rijexplosief vrij en gebruik deze meteen om een hele rij blokken te verwijderen. Maak hierna nog een paar combinaties onderin het midden en je hebt de eerste paar pets in de pocket!

pet-rescue-level-402-blokken-wegspelen-door-rijexplosief

Begin nu met rechts van het midden combinaties naast de rijexplosieven te maken. Hierdoor speel je het rijexplosief vrij en knalt er weer een hele reeks van blokken en explosieven uit elkaar. De hele reeks rijexplosieven zorgt ervoor dat je een groot aantal blokken in één keer wegspeelt. De pets gaan hierdoor automatisch meer naar beneden.

Pet Rescue level 402 uitgespeeld

Blijf combinaties maken (zo veel mogelijk onder in het midden) terwijl je daar rijexplosieven laat afgaan. Door de rijexplosieven gaan de blokken snel weg en red je alle pets.

Video walkthrough van level 402

Om een beter beeld te krijgen kan je ook nog even deze video kijken over Pet Rescue level 402. In de video zie je hoe dit level gespeeld kan worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *