Woord Snack antwoorden

Woord Snack Antwoorden

Alle Woord Snack antwoorden verzameld op één pagina. Na populaire apps als Words in a Pic en Raad het Voorwerp is Woord Snack van ontwikkelaar APNAX de nieuwe rage van dit moment. Woord Snack is een verslavend puzzel spel beschikbaar op zowel Apple iOs. Ben je fan van puzzel games op je mobiel? Dan mag je Woord Snack zeker niet missen!

Woord Snack antwoorden

Mocht je vast komen te zitten in het spel dan kun je munten kopen om woorden te raden. Veel mensen vinden het niet prettig om hun zuurverdiende geld uit te geven aan in-app-purchases.

Voor deze mensen heeft het Alle Antwoorden team alle antwoorden verzameld. Waarom zou je geld betalen als de antwoorden ook op onze website staan!

De Woord Snack antwoorden zijn opgedeeld in pagina’s van 30 antwoorden. Op deze manier kun je je antwoord snel vinden zonder eindeloos te moeten scrollen. Sommige levels hebben meerdere antwoord mogelijkheden. Zo kunnen er soms wel 4 varianten zijn qua antwoorden voor hetzelfde level.

Daarnaast komen soms niet alle levelnummers overeen tussen de iPhone en Android versie.

Woord snack tips

Om het spel goed te spelen zijn er een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken.

1) Shuffle – Gebruik de knop

Het lijkt zo makkelijk, maar soms zie je het gewoon niet. Door de Shuffle knop te gebruiken worden alle letters opnieuw in het veld geplaatst. Dit kan net het inzicht geven wat je nodig hebt om toch het level te halen

woord-snack-antwoorden-tip-1-shuffle

2) Bonus time! – log dagelijks in

Speel elke dag voor de gratis bonus. Het kost niets en het is een kleine moeite. Voor de eerste levels lijkt dit niet nodig maar later in het spel zul je jezelf dankbaar zijn.

woord-snack-antwoorden-tip-2-bonus-time

3) Advertenties – verwijder ze

De advertenties zijn nodig om wat geld in het laatje van de ontwikkelaar te brengen. Maar ze dragen niet toe aan speelplezier. Juist tijdens moelijke levels kan het heel frustrerend zijn om op de zoveelste advertentie te moeten wachten. Vind je het spel leuk, doe dan gelijk de in-app-purchase en wacht nooit meer op een advertentie.

woord-snack-antwoorden-tip-3-verwijder-advertenties

4) Lange woorden – start daar

De lange woorden zijn de moeilijke woorden: begin hiermee. Hierdoor merk je dat je de korte woorden veel sneller zult vinden.

woord-snack-antwoorden-tip-4-lange-woorden

5) Bonuswoorden – vergeet deze niet

Vul die mand en probeer zoveel bonuswoorden te zoeken om munten te verdienen.

woord-snack-antwoorden-tip-5-bonuswoorden

6) Alleantwoorden.nl – voor als je echt vast zit

Zit je echt vast, heb je alles geprobeerd en weten je vrienden en vriendinnen het ook niet? Kijk dan op onze website om verder te komen.

woord-snack-antwoorden-tip-6-alle-antwoorden

Wat is en hoe werkt Woord Snack

Woord Snack is een verslavende game waarbij jevan letters meerdere woorden moet zien te maken. Per level krijg je een aantal letters om te gebruiken. De bedoeling is dat je met je vinger via de swipe techniek een woord probeert te vormen met de letters die beschikbaar zijn. Daarnaast zie je per level een aantal lege vakken. Al deze vakken staan voor een uniek woord. Zodra je een woord raadt wordt het vak opgevuld en zodoende weet je hoeveel worden je moet raden om het level uit te spelen. Nadat alle vakken gevuld zijn heb je het level gehaald en kun je door naar het volgende level.

woord-snack-antwoorden-hoe-werkt-het

Naast de woorden in de vakken kun je ook bonuswoorden maken. Dit zijn woorden die niet meetellen om het level te halen, maar waar je wel een beloning voor krijgt. Zodra je een bonuswoord hebt gemaakt vul je deze niet in de vakken, maar in een mandje. Wanneer je mandje vol is verdien je munten. Deze munten kunnen worden ingewisseld voor letters. Mocht je vast komen te zitten in een level, dan kun je deze letters gebruiken om het eerste lege vakje in te vullen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om het woord te raden en kun je alsnog je level behalen. Gebruik dit echter niet te vaak. Het leukst blijft natuurlijk om de woorden zelf te vinden.

Het spel begint makkelijk maar wordt steeds moeilijker. Gelukkig zijn er meer dan duizend levels beschikbaar om er voor te zorgen dat je flink bezig blijft. Heb je alle levels uitgespeeld? Dan is er voor de echte die-hards een oplossing: de game is ook beschikbaar in andere talen om het nog moeilijker te maken! Dit is daarnaast ook een goede manier om je Engels, Frans of Duits te toetsen. Wie zegt dat vreemde talen leren niet leuk kan zijn?

Waar kun je Woord Snack downloaden?

Woord Snack is een gratis game die je kunt downloaden via de Google Playstore en de Apple iTunes store:

download woord snack itunes
download woord snack google play

Op welke apparaten kan je Woord Snack spelen?

Woord Snack is beschikbaar op zowel iOs als iTunes. Je kunt het spelen op zowel je smarktphone zoals een iPhone of android telefoon of je iPad of Android tablet. Er is helaas nog geen desktop PC versie beschikbaar. Een alternatief is om Woord Snack via een Android emulator op je PC te spelen. Dit is alleen aan te raden als je veel ervaring hebt met computers.

Is Woord Snack gratis?

Ja, Woord Snack kun je gratis downloaden. Om toch geld te verdienen maakt ontwikkelaar APNAX gebruik van advertenties en in-app-purchases. Deze advertenties kunnen als irritant worden ervaren. Mocht je dit vervelend vinden is het mogelijk om deze te verwijderen. Dit kan door een in-app-purchase te doen: via de optie “Verwijder Advertenties” zullen je geen last meer hebben van de hinderlijke advertenties.

Naast dat je munten kunt verdienen door bonuswoorden te maken kun je deze ook kopen in de muntenwinkel.

Hieronder een overzicht van de kosten om munten te kopen in de shop

Aantal muntenPrijs
250€ 1,09
750€ 3,49
1400€ 5,49
3000€ 10,99
6500€ 21,99
Verwijder advertenties€ 2,29

Je kunt ook gratis munten verdienen door een video te bekijken of door de game op social media te promoten via een Facebook share. In plaats van munten kopen kun je natuurlijk beter kijken bij onze antwoorden voor Woord snack.

Het team van Alle Antwoord doet zijn best om zoveel mogelijk game antwoorden te verzamelen. Hebben de antwoorden je geholpen? Bedank ons dan met een share zodat wij ons werk kunnen voort zetten. Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *