Words In A Pic 1 antwoorden

Words In A Pic 1 antwoorden

Words in a Pic 1 antwoorden voor elk level – voor elke apparaat. Van iPhone, iPad en iPod Touch tot Android, PC en Mac!

Wil je meteen bericht krijgen als we antwoorden voor nieuwe levels hebben? Laat een comment achter of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan meteen bericht als we nieuwe levels toevoegen!

Hieronder een overzicht van alle Words in a pic antwoorden. We hebben ook alle Words in a Pic 2 Antwoorden voor je verzameld!

Alle Words in a Pic 1 antwoorden die we al hebben kan je hieronder vinden!

Op zoek naar alle Words in a Pic antwoorden, walkthroughs van alle levels? Dan zit je helemaal goed! We hebben alle antwoorden en walkthroughs voor elk level van Words in a Pic!

Beginners guide

Net begonnen met Words in a Pic spelen? Lees onze Words in a Pic beginners guide en je weet meteen hoe je het spel moet spelen zonder snel vast te zitten!

Gratis munten voor Words in a Pic

Vanaf nu is het super makkelijk om gratis munten voor deze game te verzamelen, het oplossen van woord puzzels was nooit makkelijker! Leer hoe je gratis munten kan verdienen in Words in a Pic en hoe hints krijgt van de game!

Verwijder alle reclame en advertenties in Words in a Pic

Leuk spel, maar ben je ook zo moe van alle reclame die je tussen elk level krijgt? Wij leggen uit hoe je alle reclame en advertenties kan verwijderen van Words in a Pic!

Download en speel Words in a Pic

Het maakt niet uit wat voor apparaat je gebruikt, Words in a Pic kan je bijna overal en overal op spelen!

 • Download voor iPhone, iPad en iPod Touch
 • Download voor Android smartphones en tablets
 • Speel direct op Facebook

Walkthrough voor alle Words in a Pic levels

Je hoeft nooit meer vast te zitten! Zit je nu vast in een level waar je niet voorbij komt? Bekijk alle oplossingen, antwoorden en walkthroughs van Words in a Pic en je bent zo weer verder aan het puzzelen bij het volgende level!

Beginners guide voor Words in a Pic

Words in a Pic spelen is net zo verslavend als elk ander nieuw woordspel, maar deze keer is het weer net iets anders. In tegenstelling tot andere puzzel woord games kan je levels in Words in a Pic alleen oplossen door alle letters op het scherm te gebruiken. Een level kan niet opgelost worden
als je niet alle letters gebruikt.

Na het downloaden van de game kan je beginnen en krijg je een plaatje te zien. Niet erg verschillend van andere woord puzzle games. Wat Words in a Pic zo uitdagend maakt is dat je niet 1 maar 3 dingen moet zoeken in elk plaatje. Van alle aanwezig letters moet je 3 woorden maken. Dan pas kan je door naar het volgende level.

Zit je vast? Gebruik hints voor Word in a Pic

Leuk om uitdagende plaatjes te krijgen maar langer vast zitten dan een uur of een dag is nooit leuk, wat je ook doet. Het spel is veel minder leuk als je lang vast zit en daarom is het aan te raden om tijdig hints te gebruiken – maar niet te vaak!

Als je vast zit in een moeilijk level van Pics in a Word zijn er een aantal dingen die je kan doen om de weg naar de het volgende level wat makkelijker te maken.

 • Vraag Facebookvrienden om hulp
 • Vraag hulp op Instagram

Of ruil zuurverdiende Words in a Pic munten om voor ingame hints. – Gratis munten nodig? Check gratis Words in a Pic munten

Geen zin om coins uit te geven of te wachten op hulp?

Check onze uitgebreide guide en walkthrough voor alle levels van Words in a Pic om makkelijk verder te komen naar het volgende level. Met deze walkthrough ben je zo in het volgende level en heb je meer plezier in Words in a Pic spelen!

 • Speel alle levels uit zonder oneindig vast te zitten.
 • Hou plezier in het spel door tijdig de walkthrough te gebruiken, zo kan je makkelijk verder
 • Bekijk de volledige guide en Words in a Pic walkthrough

Gratis munten voor Words in a Pic

Words in a Pic heeft een prima ingame systeem om munten uit te geven, te kopen en te gebruiken. Je kan munten in Words in a Pic gebruiken om hints te krijgen en makkelijker verder te spelen.

Zeker als je al een tijdje vast zit is het natuurlijk verleidelijk om een hele hoop munten uit te geven aan een paar hints waar je niet altijd direct verder mee komt.

Het is dan ook makkelijker om een guide en walkthrough voor Words in a Pic te gebruiken.

Toch liever munten in plaats van makkelijke antwoorden?

In Words in a Pic zijn er talloze manieren om munten te verzamelen. Bijvoorbeeld via de Words in a Pic Facebook-pagina kan je munten verdienen door opdrachten uit te voeren die de ontwikkelaars van de game geven. Soms lopen deze op tot wel 10.000 munten per gewonnen opdracht.

Als je gewoon wat echt geld wil uitgeven en ongeduldig bent kan je altijd munten kopen via de Words in a Pic winkel die in het spel zelf zit.

Ook het uitnodigen van nieuwe spelers levert je munten op. Zo krijg je voor elke nieuwe speler van Words in a Pic 1 coin. Dus als je op deze manier munten wil verdienen nodig je al je Facebook vrienden uit!

Bij het uitspelen van een level heb je ook de mogelijkheid dit te delen op Facebook met al je vrienden. Hiervoor krijg je van het spel meteen 5 munten die je kan gebruiken in Words in a Pic.

 • Gratis munten via promo acties van de ontwikkelaar op de Facebook page
 • Gratis munten bij het delen van je uitgespeelde levels
 • Gratis munten door het uitnodigen van nieuwe spelers via Facebook

Alle advertenties verwijderen in Words in a Pic

Moe van alle advertenties die je elke keer krijgt tijdens het spelen van Words in a Pic? Download dan de versie zonder advertenties! Je krijgt dan nooit meer advertenties en reclame in Words in a Pic!

Je kan de reclame en advertentie vrije versie van Words in a Pic downloaden via de App Store als je een iPhone, iPad of iPod Touch gebruikt of via Google Play als je een Android smartphone of tablet gebruikt!

Het downloaden van de reclame en advertentie vrije versie steunt de ontwikkelaars van deze gratis game waardoor ze coole games zoals deze kunnen blijven maken. Daarbij krijg je ook een betere spel-ervaring want je kijkt niet de hele tijd naar allerlei reclame waar je niet op zit te wachten!

Words in a Pic gratis downloaden en spelen? Je hebt geluk! Words in a Pic is beschikbaar voor vrijwel alle platformen; PC, Mac, iPhone, iPad, iPod Touch en Android smartphones en tablets!

Words in a Pic op iPhone, iPad en iPod Touch downloaden

Om Words in a Pic te downloaden voor je iPhone, iPad of iPod Touch ga je gewoon naar de App Store en download je Words in a Pic. Na de installatie kan je de game opstarten zoals je elke andere applicatie op je toesten start. Download Words in a Pic voor iPhone, iPad en iPod Touch in de Apple App Store!

Words in a Pic voor Android downloaden

Ook met een Android smartphone of tablet zit je goed als je Words in a Pic wil downloaden en spelen. Ga naar de Google Play pagina van Words in a Pic en download het spel direct op je Android smartphone of tablet!

Op PC & Mac Words in a Pic spelen

Words in a Pic kan je ook op je desktop computer spelen. Via de Facebook-pagina van Words in a Pic kan je in je internetbrowser direct beginnen met spelen. Ga naar de Words in a Pic Facebook pagina om deze game te spelen op PC of Mac.

5 Replies to “Words In A Pic 1 antwoorden”

 1. Als je het spel verwijderd omdat hij blijf hangen en je installeert het weer ben je wel al je levels kwijt mijn zus heeft dit gedaan was 2650 wij doen het samen nl nou moet ze helemaal opnieuw beginnen is daar hulp voor

 2. Er is nu ook words in a pic.
  Maar je kan nergens antwoorden vinden als je er niet uit kan komen.
  Zouden jullie deze erbij kunnen voegen aangezien jullie deel 1 wel hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *